Ghid de bune practici atunci cand calatoresti de unul singur

Online, internet, totul este acolo. Turismul este acolo. Cu ajutorul online-ului se dezvolta din ce in ce mai mult. Si, parca din ce in ce mai mult ne dorim city breakuri. Omul de la birou vrea sa mai vada si altceva decat excel si laptop. Si atunci se uita pe geam. Sau cauta pe prietenul Google repede: city break – oferte. Pentru ca neaparat trebuie sa fie o oferta. Sunt multe de luat in seama atunci cand te hotarasti sa calatoresti de unul singur. Adica atunci cand cumperi serviciile de la diverse companii. O faci pentru ca niciuna dintre acele oferte de pe Google nu se suprapune peste necesitatile tale.

Cautarile incep de cele mai multe ori (sau cel putin asa ar trebui), de la achizitia biletului de avion. Aici ofertele sunt cel mai greu de gasit. Dupa ce ti-ai gasit avionul, cauti cazare si atractiile turistice. Presupunem ca ti-ai facut gasca inainte sa te apuci de cautat. Daca nu, calatoriile de unul singur, atat timp cat sunt facute cu moderatie sunt ofertante in liniste si multe raspunsuri. Evident ca si mai multe intrebari.

Am strans mai multe sfaturi de calatorie in acest mini ghid. De unele m-am lovit in timp ce faceam vreun pachet turistic, pe altele le-am experiementat la fata locului. Daca aveti completari, nu ezitati sa comentati. Daca aveti sugestii, nu ezitati sa imi spuneti.

Cazarea

Cum cautam cea mai buna cazare, si de fapt ce inseamna cea mai buna cazare pentru tine. Cred ca este important pe unde facem escalele…

Citeste mai mult