Salut,

Numele meu este Diana si bine ati venit pe blogul meu.

Dupa 26 de tari vizitate si peste 10 ani de “umblat fleaura”, m-am hotarat ca e cazul sa imi fac un blog. Pasiunea mea pentru calatorit a  devenit contagioasa si s-a alimentat cu fiecare aventura in parte. In ianuarie 2017 dupa ce mi-am indeplinit un vis si am vazut aurora boreala in nordul Laponiei as fi vrut sa povestesc in gura mare cum se plimba acea lumina verde pe cer, ce sentimente ai atunci cand uiti sa faci fotografii si ramai precum un copil cu ochii mari, fara sa clipesti. Si uita asa  am ajuns aici.

Sentimente asemanatoare am avut fix cu un an in urma cand am plecat in Uganda, urcand pe al treilea varf ca inaltime din Africa ( Margherita 5109m). Atunci m-am hotarat sa scriu o carte –Calator in Uganda  – primul meu jurnal de calatorie in forma printata. Spun primul pentru ca mai am vise mari: Patagonia, Argentina,  Peru, Everest Base Camp, Antartica (cred ca vand casa cand ma hotarasc sa plec in Antartica), Noua Zeelanda, Dolomiti iar si iar (e muntele in care ma voi intoarce in fiecare an), Aconcagua, Canionul Antelope, Isalanda, Fiordurile din Norvegia….mai bine ma opresc aici.

Iubesc calatoriile, si numar weekendurile si saptamanile unui an in functie de iesirile pe care le am. Calatoresc cu drag in Romania, si in afara ei. Mi se umple sufletul de fericire cand urc un munte in Romania, si ma fotografiez cu mandrie cu drapelul tarii oriunde in lume.

Promit sa nu renunt la calatorii, si sa merg in fiecare an in cel putin un loc nou. Si mai promit ceva, sa ma intorc si sa povestesc. Pentru ca mie imi place #allAroundTheWorld #andBack.

Ah…si am mai terminat un doctorat in business, un postdoctorat pe resurse umane, am colaborat cu Universitatea din Viena, Academia Romana, Academia de Studii Economice, si am scris pana acum peste 30 de articole economice.

Am avut grija ca in toti anii astia sa nu ma plictisesc, dar despre ce am vazut/facut sau voi face veti putea citi aici. Daca vrei sa primesti povesti de calatorie, sfaturi, idei noi sau cum poti calatori cu bani putini aboneaza-te la newsletterul meu.

Cu drag,

Diana

Ma puteti gasi pe Facebook sau Instagram.

M-am plimbat prin….